از پذیرش 227 مقاله در همایش «زیستن باکیفیت از منظر روانشناسی» تا همکاری دانشجویان با صنعت

از پذیرش 227 مقاله در همایش «زیستن باکیفیت از منظر روانشناسی» تا همکاری دانشجویان با صنعت

مسیولان در نخستین همایش بین المللی و دومین همایش ملی «زیستن با کیفیت از منظر روانشناسی، مشاوره و مددکاری اجتماعی» با اشاره به پذیرش 227 مقاله در این همایش عنوان کردند: همکاری دانشجویان با صنعت بر رشد و جهش تولید صنایع تاثیر دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری ووکس، نخستین همایش بین المللی و دومین همایش ملی «زیستن با کیفیت از منظر روانشناسی، مشاوره و مددکاری اجتماعی» با حضور علی حیدری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر، حمید یعقوبی نایب رییس انجمن روانشناسی ایران و رییس جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی ایران، سیدحسن موسوی چلک رییس انجمن مددکاران اجتماعی ایران، کیومرث فرحبخش عضو شورای مرکزی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران، ناصر چاووشی مدیرکل بهزیستی استان اصفهان، استادان و دانشجویان رشته های روانشناسی، مشاوره و مددکاری اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر برگزار شد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر در این همایش با اشاره به نقش و جایگاه رشته های روانشناسی، مشاوره و مددکاری اجتماعی در سلامت روح و روان جامعه اظهار کرد: فارغ التحصیلان موفق و متخصصین متعهد رشته های روانشناسی، مشاوره و مددکاری تضمین کننده سلامت روح و روان جامعه هستند؛ از این رو می توانند در بهبود و ارتقای کیفیت زندگی انسان نقش بسزایی داشته باشند.

از پذیرش 227 مقاله در همایش «زیستن باکیفیت از منظر روانشناسی» تا همکاری دانشجویان با صنعت

حیدری به بیان نقش رشته های روانشناسی، مشاوره و مددکاری اجتماعی در رشد و جهش تولید اشاره کرد و ادامه داد: منابع انسانی هر واحد صنعتی در نرخ بهره وری و میزان تولید هر صنعت نقش بسزایی ایفا می کند؛ از این رو اگر فارغ التحصیلان و متخصصین رشته های روانشناسی، مشاوره و مددکاری اجتماعی با همکاری صنعت درراستای ارتقای سلامت روح و روان منابع انسانی گام بردارند و علاوه بر جلوگیری از آسیب های فردی، اجتماعی و سیستمی بر رشد
و جهش تولید صنایع اثرگذاری مستقیم خواهند داشت.

وی، تحول در نظام آموزش و پژوهش دانشگاه و انجام درست مراحل چهارگانه آموزش را درراستای تربیت نیروی متخصص مهم خواند و افزود: در گام نخست، آموزش های تخصصی در کلاس درس ارایه خواهد شد، گام دوم به کاربینی
توسط دانشجو از طریق آموزش های مهارتی در کلاس درس و مکمل آن در مراکز آموزش های مهارتی و کاربردی دانشگاه اختصاص خواهد داشت، در گام سوم دانشجو با دریافت آموزش های حرفه ای در محیط کار واقعی بر دانش خود
از طریق دروس کارآموزی خواهد افزود و در گام چهارم دانش خود را با شرکت در دوره های کارورزی و دریافت آموزش های حرفه ای در یک محیط حرفه ای، کامل خواهد کرد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر با اشاره به رسالت مهم دانشگاه در تربیت فارغ التحصیلان متخصص مطرح کرد: باید دانایی هر دانشجو را به توانایی او تبدیل کنیم و در گامی فراتر دانایی و توانایی فردی دانشجو را به دانایی و توانایی گروهی و اجتماعی تبدیل کنیم؛ به همین دلیل همایش های بین المللی و ملی
برای کمک به رشد و تعالی دانشجویان در این دانشگاه برنامه ریزی و برگزار می شود.

برگزاری 20 نشست مجازی و 7 اتاق ارایه مقالات

دبیر نخستین همایش بین المللی و دومین همایش ملی «زیستن با کیفیت از منظر روانشناسی، مشاوره و مددکاری اجتماعی» هم دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر را قطب رشته های روانشناسی، مشاوره و مددکاری اجتماعی دانست و گفت: اشتغال بیش از 2 هزار و 500 دانشجو در رشته های روانشناسی، مشاوره و مددکاری اجتماعی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی، اشتغال 20 عضو هییت علمی برجسته و به کارگیری 80 استاد فرهیخته موجب شده تا این دانشگاه نقش بسزایی در تربیت فارغ التحصیلان موفق و کارآمد داشته باشد.

نصری متذکر شد: مجوز اولیه همایش بین المللی و دومین همایش ملی «زیستن با کیفیت از منظر روانشناسی، مشاوره و مددکاری اجتماعی» خردادماه 1402 دریافت و در مجموع تعداد 297 مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شد که از این تعداد 227 مقاله مورد پذیرش قرار گرفت که نشان از نرخ 76.4 درصدی در پذیرش بوده است.

از پذیرش 227 مقاله در همایش «زیستن باکیفیت از منظر روانشناسی» تا همکاری دانشجویان با صنعت

دبیر نخستین همایش بین المللی و دومین همایش ملی «زیستن با کیفیت از منظر روانشناسی، مشاوره و مددکاری اجتماعی» از برگزاری 20 نشست مجازی و هفت اتاق ارایه حضوری مقالات در این همایش خبر داد.

عضو شورای مرکزی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران هم پیشنهاد تصویب رشته هوش مصنوعی و خدمات روانشناسی و مشاوره را به عنوان یک سرفصل بین رشته ای ارایه کرد و افزود: در دنیای مدرن امروزی، به کارگیری هوش مصنوعی درراستای ارتقای خدمات روانشناسی و مشاوره امری اجتناب ناپذیر است.

کیومرث فرح بخش با اشاره به رویکرد مجامع غربی بر توسعه و تقویت هوش و استعداد در بین افراد جامعه گفت: جوامع غربی با بهره گیری از روش های مختلف ازجمله جذب نخبه های کشور های در حال توسعه، استفاده از هوش مصنوعی برای
پردازش سریع تر اطلاعات، تغییرات مهندسی ژنتیک و توسعه و گسترش داستان های علمی تخیلی، سعی در توسعه و تقویت هوش در کشور های خود داشته اند؛ هرچند برخی از این طرح ها با شکست مواجه شده؛ اما در نهایت آموزش و پرورش هوش و استعداد در رشد و شکوفایی افراد و جامعه نقش موثری خواهد داشت.

از پذیرش 227 مقاله در همایش «زیستن باکیفیت از منظر روانشناسی» تا همکاری دانشجویان با صنعت

وی مطرح کرد: از این رو اگر کشوری دارای معادن و ذخایر عظیم باشد؛ اما نیروی انسانی آن از هوش و استعداد لازم برخوردار نباشد، شاهد از دست دادن منابع خود خواهد بود.

نایب رییس انجمن روانشناسی ایران و رییس جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی ایران، دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر را دانشگاه برتر در حوزه روانشناسی، مشاوره و مددکاری اجتماعی دانست و گفت: مسیله زیست با کیفیت یا سبک زندگی را می توان از جهات مختلف از جمله جنبه معنویت، جنبه جسمانی، جنبه روانشناختی و جنبه اجتماعی مورد بررسی و واکاوی قرار داد.

حمید یعقوبی مطرح کرد: در هر صورت فردی که دارای سلامت جسمی، سلامت روان و شادابی باشد و از معنویت و مذهب به اندازه کافی بهره مند باشد را می توان به عنوان یک شهروند خوب و دارای زیست با کیفیت دانست.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "از پذیرش 227 مقاله در همایش «زیستن باکیفیت از منظر روانشناسی» تا همکاری دانشجویان با صنعت" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "از پذیرش 227 مقاله در همایش «زیستن باکیفیت از منظر روانشناسی» تا همکاری دانشجویان با صنعت"، کلیک کنید.