نظام تکنوپولی جایگزین متروپل می شود

نظام تکنوپولی جایگزین متروپل می شود

هییت علمی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی یزد گفت: هوش مصنوعی در آینده بر کشور ها حکومت می کند و در واقع نظام تکنوپولی جایگزین متروپل خواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری ووکس، ابوالفضل گندمی، هییت علمی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی یزد در سمینار هوش مصنوعی و علم داده که در دانشگاه آزاد اسلامی یزد برگزار شد، دنیای جدید را مبتنی بر فناوری اطلاعات دانست و اظهار کرد: توسعه کشور ها با فناوری اطلاعات شکل می گیرد. یک فناوری نوظهوری که در همه زمینه های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و حکمرانی می تواند نقش کلیدی داشته باشد هوش مصنوعی است.

وی افزود: هوش مصنوعی را نباید به دید فقط فنی و تکنولوژی نگاه کرد؛ بلکه هوش مصنوعی به نگاه حاکمیتی نیازمند است، از این حیث تعلل در توسعه این فن جایز نیست.  هوش مصنوعی بر هوش طبیعی انسان ها غلبه پیدا می کند و اختیار انسان ها به نوعی در اختیار این فناوری قرار خواهد گرفت. در آینده صنعت هوش مصنوعی جای حکمرانی (governance) را می گیرد. حکمرانی فراتر از کنترل است. در مرحله بعد از حکمرانی و حکومت، انسان ها نیستند که حکومت می کنند آن هوش مصنوعی است. در واقع نظام تکنوپول جایگزین متروپل خواهد شد.

هییت علمی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی یزد نظام تکنوپولی را چنین تشریح کرد: سیستمی که در آن، جامعه انسانی قدرت دفاعی خود را در مقابل سیل اطلاعات و تکنولوژی از دست داده در این نظام وسیله و هدف یکی می شود. استفاده از این تکنولوژی ها آنچنان افزایش پیدا می کند که دیگر چرایی این استفاده مطرح نیست. در نظام تکنوپول تکنولوژی به کار رفته محدود به فضا و مکان نیست، پشت همه این تکنولوژی ها هوش مصنوعی است.

گندمی ادامه داد: در آینده، نصف ساختار های حکمرانی کشور ها در سیطره هوش مصنوعی بوده به این ترتیب که در همه زمینه های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی نصف این مناسبت ها مربوط به هوش فرد و نصف دیگر در اختیار هوش مصنوعی خواهد بود. به عنوان نمونه نصف فعالیت های یک شخص در شبکه های اجتماعی مربوط به روابط اجتماعی که خود شخص رقم می زند و نصف دیگر آن مربوط به سازمان ها و سیاست های موجود در فضای اجتماعی و سایبری است.

وی بیان کرد: در این توسعه ها نقش کلیدی در دست کلان داده ها (Big Data) و تحلیل آنان است. به همین دلیل علم داده (Data Science) در سال های اخیر نقش مهم و تاثیرگذاری پیدا کرده که با استفاده از الگوریتم های یادگیری ماشین قادر خواهیم بود، مدل های هوشمند مختلفی را در تمامی زمینه ها و کاربرد های مختلف فراهم کنیم.

محمدحسین کاظمی دانشجوی دکتری هوش مصنوعی نیز به ارایه مطالبی درباره کاربرد های هوش مصنوعی پرداخت، کاربرد های هوش مصنوعی در حوزه های مختلف همانند تولید محتوا، دانشجویی، تولید عکس و فیلم، نظامی و امنیتی، پزشکی، کسب وکار، امور شخصی را تشریح کرد و  با اشاره به فراگیری هوش مصنوعی و علم و ابزار های این حوزه گفت: در جهان، چالش ها و تهدید هایی در زمینه هوش مصنوعی بوده که قانون گذاری در این حوزه لازم و ضروری است.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "نظام تکنوپولی جایگزین متروپل می شود" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "نظام تکنوپولی جایگزین متروپل می شود"، کلیک کنید.