به گزارش ووکس، هانیه عالی نژاد از مولفین کتاب علوم پایه سوم دبستان با اشاره به کیفیت کتاب های درسی ایرانی و میزان تمتع آنها از استانداردهای روز جهانی گفت: برای تالیف کتاب های درسی جمعی از کارشناسان که در حوزه کاری خودشان متخصص و خبره هستند، ابتدا پایش گسترده ای در منابع بین المللی انجام می دهند و سپس کتاب ها را متناسب با نیازهای کشورمان تالیف می کنند. باتوجه به پروسه ای که برای ویرایش کتاب های درسی طی می شود، در عمده موارد می توانیم بگوییم که کتاب های درسی با استفاده از تکنیک های به روز آموزش از تالیف خوبی برخوردارند و مطابق مطالب علمی مربوط به آن حوزه درسی هستند.
اوعنوان کرد: می توان گفت کتاب های درسی حال حاضر نسبت به گذشته پربارتر هستند، به عقیده من در حوزه کتاب مشکل عمده ای نداریم و اگر ضعفی در آموزش و پرورش می بینیم، مربوط به معلمان، شیوه های آموزش آنها یا مشکلات موجود در مدارس است.
عالی نژاد با اشاره به اینکه مدرسه منبع اصلی آموزش دانش آموزان به حساب می آید، گفت: نظام آموزش و پرورش ما نظامی متمرکز است و در واقع همان کتاب های درسی منبع اصلی تحصیل برای دانش آموزان در سراسر کشور به حساب می آید.
او ادامه داد: در تمام این سال ها گروه ها و شرکت های زیادی بودند که با کتاب های کمک درسی یا ویدیوهای آموزشی و ابزارهای کمکی به آموزش کمک کردند. ازجمله آنها می توان به اپلیکیشن های آموزشی اشاره کرد که تلاش کرده اند به شیوه ای جذاب مطالب کتاب های درسی را به دانش آموزان آموزش بدهند. این پلتفرم ها برای آموزش از کارشناسان خوبی کمک گرفته اند و در ویدیوها از المان های بصری و گرافیکی جذاب برای اثربخشی بیشتر استفاده کرده اند.
مولف کتاب علوم پایه سوم دبستان با اشاره به اینکه این پلتفرم آموزشی مجله ووکس مدرسه در جهت ارتقای عدالت آموزشی به کمک آموزش و پرورش و دانش آموزان آمده، تصریح کرد: رایگان شدن این پلتفرم برای 405 شهر دور از مرکز و کم برخوردار کشور برای من قابل تحسین است و شخصا این برنامه را برای استفاده دانش آموزان، تایید می کنم.
او افزود: قطعا اقدامات پلتفرم های آموزش در جهت افزایش کیفیت آموزش باعث کمرنگ شدن فاصله طبقاتی در آموزش می شود و امیدوارم گسترش خدمات این پلتفرم ها در مناطق کم برخوردار سریع تر پیش برود و به دست افراد بیشتری برسد.
عالی نژاد در پایان تصریح کرد: به نظرم آموزش و پرورش باید از ظرفیت بخش خصوصی آموزش بیشتر استفاده کند. به عنوان مثال می تواند از امکانات پلتفرم ها در بخش رمزینه های کتاب های درسی، که محتوای چند رسانه ای در اختیار دانش آموزان قرار می دهد، بهره بگیرد، به طوری که دانش آموزان بتوانند برای تکمیل و تقویت موضوعات درسی، به راحتی با اسکن یک بارکد به مطالب دسترسی پیدا کنند، اتفاقات بسیار مثبتی در جهت رشد آموزش در کشور رخ می دهد.
233233
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "پلتفرم های آموزشی باعث کمرنگ شدن فاصله طبقاتی در آموزش می شود" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "پلتفرم های آموزشی باعث کمرنگ شدن فاصله طبقاتی در آموزش می شود"، کلیک کنید.