ژل دارای مجوزی که زیر دو میلیون باشد، نداریم/ فقط در خیابان میرداماد 400پرونده برای مراکز غیرمجاز داریم/ با فوق دیپلم کامپیوتر مراکز زیبایی می زنند

به گزارش ووکس، دکتر سیدرضا عبدالمطلبی گفت: گاه فردی را می بینید که مثلا مشکلی در صورت دارد، اما گاه افرادی همه چیز دارند و آن مساله ای که خواهان اصلاحش هستند، مشکلی در زندگی شان ایجاد نکرده، اما همچنان هزینه هایی برای این اعمال زیبایی می پردازند. این مسایل، جنبه فرهنگی دارد و نشان می دهد، ما به لحاظ فرهنگی خوب کار نکردیم که مردم با فراموشی ارزش های واقعی، به دنبال این اعمال جراحی می روند. من خود، پزشک زیبایی هستم و معنای این حرفها این نیست که نباید به دنبال کار پوست و زیبایی بود. مواردی ضرورت است ودر زندگی آدمها تاثیر دارد. اما هر جا افراط و تفریط پیش بیاید، نشان می دهد در نهان، مشکل فرهنگی وجود دارد. اکنون ما به این افراط رسیده ایم. در این شرایط، شتاب زدگی هایی به دنبالش می آید که عوارض جبران ناپذیری هم ایجاد می کند.

فعالیت انبوهی از مراکز غیرقانونی پوست و زیبایی!

جماران نوشت: وی در توضیح پروسه استاندارد و قانونی فعالیت مراکز خدماتی پوست و زیبایی، اضافه کرد: ابتدا باید جایی اجاره یا خریداری شود، بعد مسیول فنی را استخدام و شروع به حقوق دهی کنند، تا دانشگاه نظر بدهد، یک سال این مراحل طول می کشد. یعنی باید یک سال اجاره و هزینه های جانبی پرداخت شود، حقوق مسیول فنی را داده شود، تا بعد روشن شود مجوز تایید می شود یا خیر! در این شرایط، عده ای آن را بی فایده می بینند و می گویند چرا مجوز بگیرم؟! بی سروصدا جایی را اجاره می کنند و بعد دنبال مجوز هم نمی روند و کار غیرقانونی می کنند! وقتی مسیرهای منطقی و صحیح داستان را سخت می کنید، مسیرهای راحت و میانبر خودبه خود انتخاب و زیاد می شوند و مردم به آن سمت می روند. این مساله باعث شده انبوهی از مراکز غیرقانونی و بی حساب و کتاب باز شود.

این پزشک پوست و زیبایی، ادامه داد: اوایل پزشکان و کلینیک داران قانونی به خاطر مشکلات، ناچار به کار در حاشیه بودند، به مرور زمان، افرادی که در این کلینیک ها کار می کردند نیز وقتی دیدند حالا که اینگونه می شود کار کرد با خود گفتند چرا ما نکنیم! مثلا وقتی در یک کلینیکی، 20پرسنل کار می کنند و چند تکنسین کاشت مو، اپراتور دستگاه و تبلیغات چی و دیگران مشغول هستند، تک تک آنها احساس می کنند حالا که بخشی از کار را می کنند، می توانند صاحب کار هم باشند. صفحه ای در شبکه های اجتماعی برای خود می زنند و شروع به کار می کنند. این کار در زیر پله ها هم انجام می شود! درحالی که اگر از ابتدا، سیاستگذاری طوری بود که در چارچوب مراکز قانونی باقی می ماند و همه احساس می کردند نمی توان خارج از این چارچوب قانونی کار کرد، شاهد چنین ناهنجاری هایی بودیم.

مراکز غیرقانونی خدمات پوست و زیبایی رها هستند!

عبدالمطلبی با بیان اینکه هر چند اکنون تب و تابی درباره پیامدهایی که این مراکز غیرقانونی ایجاد کرده اند وجود دارد، اما عملا هیچ اتفاقی نیفتاده است، به جماران گفت: وزارت بهداشت هم می گوید درست است که این وظیفه قانونی را دارم، اما سه دانشگاه علوم پزشکی در تهران دارم. دانشگاه تهران، چون به سمت پایین شهر است، این مراکز کم هستند. 90درصد در حوزه کاری، مربوط به دانشگاه شهید بهشتی و علوم پزشکی ایران است. کل نیروهای هر کدام از آنها، حدود 10 نفر است. در تهران با حدود 12 میلیون نفر جمعیت، این میزان نیرو چه می توانند بکنند! هزاران مطب و کلینیک مجاز در تهران وجود دارد و وقتی این میزان ناظر و بازرس، به نظارت بر همه آنها نمی رسند، دیگر سهمی به مراکز غیرقانونی نمی رسد! در این شرایط، مراکز غیرقانونی رها هستند.

ژل دارای مجوزی که زیر دو میلیون باشد، نداریم/ فقط در خیابان میرداماد 400پرونده برای مراکز غیرمجاز داریم/ با فوق دیپلم کامپیوتر مراکز زیبایی می زنند

امکان رقابت با غیرمجازها وجود ندارد

مراکزی که قانونی کار می کنند،از پس هزینه هایشان برنمی آیند

به گفته این پزشک پوست و زیبایی؛ آنها در ماه به همان لیست مراکز و کلینیکهای مجاز مراجعه ای داشته باشند، دیگر فرصتی برای این انبوه مراکز غیرمجازی که ایجاد شده، نخواهند داشت. این شرایط سیکل معیوبی ایجاد کرده است. آنها که غیرقانونی عمل می کنند، 90درصد هزینه ها را ندارند و آنها که قانونی هستند باید جوابگوی همه و تحت نظارت همه باشند. چیزی حدود 20 آیتم از هزینه هایی وجود دارد که مراکز غیرقانونی شامل آن نمی شوند. این شرایط باعث می شود برای کسی که فعالیت قانونی می کند و قرار است که دهها جا جواب پس دهد، هزینه پایه آنچنان بالا می رود که دیگر جایی برای رقابت باقی نمی ماند. بعد وضعیت به جایی می رسد که کسی که قانونی کار می کند، از پس هزینه هایش بر نمی آید.

فقط در خیابان میرداماد 400پرونده برای مراکز غیرمجاز تشکیل دادیم

کل کلینیک های مجوزدار در تهران، حدود 90کلینیک بود!

وی گفت: سال 97، در انجمن، واحدی برای شناسایی مرکز غیرقانونی و معرفی آنها به مراجع قانونی تشکیل دادیم. گفت و گوهایی با وزارت بهداشت داشتیم و در نهایت گفتند شما مدارک را به ما بدهید و ما پیگیری می کنیم. آن زمان شاهد بودیم تعداد این مراکز، تا چه میزان زیاد است. مثلا در خیابان میرداماد، اطلاعاتی جمع کردیم، آنجا همه اداری هستند و درها باز است. ظرف مدت کوتاهی در یک منطقه، بیش از 400 پرونده تشکیل دادیم! این رقم تنها در یک خیابان و منطقه کوچک بود، در حالی که آن زمان کل کلینیک های مجوزدار در تهران، حدود 90کلینیک بود! اکنون این وضعیت بسیار بدتر شده است. اگر کلمات «لیزر»، «زیبایی» و «پوست» را در اینترنت جستجو کنید، چندین هزار پیج و دریایی از مراکز در حال کار نشان می دهد که اغلب آنها موجودیت فیزیکی ندارند. آنها تنها کار جذب مشتری را برعهده دارند و اغلب اطلاعاتی که به مردم می دهند، دروغ و غلط و غیرعلمی است. چیزهایی ارایه می کنند که پر از مشکلات است!

او یادآورشد: وضع به گونه ای شده که برای پیدا کردن یک تکنسین برای کار در کلینیک دچار مشکل می شویم، چراکه آنها به واسطه مدت محدودی کار در کنار یک پزشک، معتقدند خودشان می توانند مستقل کار کنند! اصلا کسی توجه نمی کند که کسی که به عنوان پزشک کارمی کند، مسایل متعددی دارد. درست است که اسمش زیبایی است، اما در هر حال کار درمان و پزشکی است. در کار پزشکی، باید عوارض و مشکلات کار را هم مدیریت کرد. باید انتخاب بیمار هم درست باشد. من خودم در کلینیک کار می کنم، از هر 10مراجع، 4نفر را قبول می کنم. چون می دانم که نمی توان روی همه یک کار را انجام داد. اما مراکز غیرمجاز این گونه نیستند. هر کسی که مراجعه داشته باشد، را پذیرش می کنند!

دوره های آموزشی برگزار می شود که از اساس ساختگی و غیرعلمی است

زیر گواهی هایشان، امضای دانشگاه علوم پزشکی زده می شود!

دانشگاه ها، از اعتبار علمی خود دفاع کنند

عبدالمطلبی با بیان اینکه بسیاری از مدارک ادعایی آنها، دروغ است، اضافه کرد: بارها هشدار داده ایم که هزار مرکز در این شهر است که دوره هایی برگزاری می کنند که از اساس ساختگی و غیرعلمی است و زیر گواهی هایشان، امضای دانشگاه علوم پزشکی زده می شود! بارها به دانشگاه ها گفته ایم که دست کم از اعتبار خود دفاع کنید! در همین تهران، صدها مرکز وجود دارد که رسما آموزش می دهند، ربطی به دانشگاه ها ندارند و ساختمان شش طبقه و تابلوی بزرگ و سایت و تبلیغات وسیع هم دارند! مدعی آموزش ژل و بوتاکس و خدمات زیبایی با ارایه مدرک بین المللی هستند! در حالی که وقتی بررسی می کنیم می بینیم مدرسشان، در یکی از شعب فنی حرفه ای در فلان شهرستان، چند روز دوره دستیاری دیده. همان مدرک را به عنوان مجوز آموزش روی دیوار نصب کرده است!

با فوق دیپلم کامپیوتر و لیسانس حسابداری مراکز زیبایی تاسیس می کنند!

وی ادامه داد: با فوق دیپلم کامپیوتر و لیسانس حسابداری هم این مراکز را تاسیس کرده اند. بعد تزریق ژل، بوتاکس، میکرونیدلینگ و مزوتراپی و را آموزش می دهند! اینها تازه اعمال سبکش است. بعد تبلیغات می کنند که مثلا زنان خانه دار! چرا درآمد ندارید! بیایید دوره بینید و درآمدزایی کنید! با دو تا دوازه ساعت، آموزش می دهند و می گویند می توانید برای خود کلینیک بزنید و می زنند! هیچ جایی هم نیست که مانع فعالیت آنها شود! سازمان نظام پزشکی به پزشکان اجازه نمی دهد بدون مجوز آموزش دهند، اما آنها بدون هیچ ارتباطی با مشاغل پزشکی سراغ این کارها می روند.

عبدالمطلبی درخصوص افزایش تمایل پزشکان برای انجام خدمات زیبایی به جای ارایه خدمات مبتنی بر تشخیص و درمان بیماری ها، اظهارداشت: خیلی جاهای دنیا، تخصص زیبایی وجود دارد و اما در کشور ما تخصصی به نام زیبایی وجود ندارد. در نتیجه تبدیل به شاخه ای بین رشته ای شده که افراد مختلف از رشته های مختلف وارد آن می شوند. وقتی پزشک متخصص پوستی قرار است بنشیند ویزیت 150هزارتومانی بگیرد و اگر روزی 20 بیمار هم ببیند، طبق آمارهای سازمان نظام پزشکی و وزارت بهداشت، هزینه های مطبش را هم نمی تواند درآورد، باید چه کند؟! آمارها را ببینید! تمام انجمن های پزشکی و سازمان نظام پزشکی، مکررا گفته اند که مثلا هزینه پایه ویزیت با توجه به مخارج، نزدیک به 200هزارتومان است. وقتی سیاستگذار 150هزارتومان حق ویزیت می گذارد، باید چه کرد! یا باید تعطیل کرد یا باید در کنارش کاری کرد که درآمد ایجاد کند تا بتوان مطب را چرخاند. این به محاسبات غلط سیاست گذاری برمی گردد که منجر به این سیاست ها می شود.

ژل دارای مجوزی که زیر دو میلیون باشد، نداریم/ فقط در خیابان میرداماد 400پرونده برای مراکز غیرمجاز داریم/ با فوق دیپلم کامپیوتر مراکز زیبایی می زنند

ژل دارای مجوزی که مواداولیه اش زیر دو میلیون باشد نداریم

ده ها مرکز پیدا می کنید که با 500تومان ژل تزریق می کنند! همه اینها می شود عفونت و آبسه و عارضه

وی توضیح داد: ژل دارای مجوزی که مواداولیه اش زیر دو میلیون باشد نداریم، حدود یک میلیون هم هزینه های جانبی آن است. چگونه با یک میلیون این کار را انجام می دهند. مثلا وقتی گوشت کیلویی 600 هزارتومان است، چلوکباب 100هزارتومانی با برنج ایرانی، معلوم است که چیست! با این حال، جستجو کنید، ده ها مرکز پیدا می کنید که با 500 هزار تومان ژل تزریق می کنند! همه اینها می شود عفونت و آبسه و عارضه. شاید مرکز غیرقانونی به دلیل پایین بودن هزینه هایش خدمات ارزان تری بدهد، اما در نهایت نمی ارزد.

هر کاری قیمتی دارد؛ ندارید انجام ندهید

به گفته عبدالمطلبی؛ مراکز غیرمجاز مکرر تغییر مکان می دهند؛ وقتی در محلی، شکایت هایشان زیاد می شود، تعطیل می کنند و جای دیگری را اجاره می کنند هر کاری قیمتی دارد، اگر می خواهیم انجام دهیم، باید قیمت آن را بپردازیم. بارها گفته ام اگر هزینه اش را ندارید انجام ندهید. وقتی می خواهید کار زیبایی انجام دهید باید پول کافی داشته باشید. خانمی پیش من آمد که چربی از مادرش گرفته و به او تزریق کرده بودند! سه ماه تمام بیمارستان بستری و تا حد مرگ رفته بود. این کار اصلا علمی نیست. طرف شش ماه تمام صورتش آبسه بود! کلی داروهای مختلف تزریق کرده و همچنان مساله اش حل نشده بود. دنبال ارزانی بی دلیل نباشیم. در این راستا، مافیای تجهیزات پزشکی و ابزارها و مکانهایی که مورد استفاده قرار می گیرد، نیز مسایلی گسترده و مهمی هستند اما در این میان، آنچه که می تواند به مردم کمک کند، آگاهی و مطالبه گری آنها است.

4747

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "ژل دارای مجوزی که زیر دو میلیون باشد، نداریم/ فقط در خیابان میرداماد 400پرونده برای مراکز غیرمجاز داریم/ با فوق دیپلم کامپیوتر مراکز زیبایی می زنند" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "ژل دارای مجوزی که زیر دو میلیون باشد، نداریم/ فقط در خیابان میرداماد 400پرونده برای مراکز غیرمجاز داریم/ با فوق دیپلم کامپیوتر مراکز زیبایی می زنند"، کلیک کنید.