ووکس/هرمزگان نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت رعایت الگوی کشت، اظهار کرد: امیدوارم اصلاح الگوی کشت برای تقویت اقتصاد خانوارهای هرمزگانی در دستور کار باشد.
حجت الاسلام والمسلمین محمد عبادی زاده امروز (نوزدهم اسفندماه) در دیدار با نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی که در دفتر امام جمعه بندرعباس برگزار شد، با اشاره به لزوم انجام کار مطالعاتی پیرامون ظرفیت اقتصاد دریا محور در استان های ساحلی، اظهار کرد: امروز با یک چالشی در اراضی استان هرمزگان مواجه هستیم که باید از نظر حاکمیتی و اسلامی، فکری برای آن اندیشیده شود.
وی افزود: اراضی به صورت گسترده به برخی افراد به عنوان فعالیت اقتصادی و در قالب مالکیت واگذار می شود که این امر باعث می شود در آینده توسعه شهرها و مناطق اطراف آن را قفل کند.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان خاطرنشان کرد: توصیه می کنم در بحث شیلات به جای واگذاری گسترده اراضی، زمین پروژه به صورت فاز به فاز واگذار شود و در قالب مالکیت نباشد.
حجت الاسلام والمسلمین عبادی زاده، با اشاره به ظرفیت های بی نظیر استان هرمزگان در حوزه شیلاتی، گفت: افرادی که هیچ سابقه و عقبه مربوط به فعالیت شیلاتی و صیادی ندارد به عنوان فعال اقتصادی وارد استان هرمزگان می شوند و اراضی زیادی به عنوان پرورش آبزیان را در تصرف خود قرار می دهند و هیچ اقدامی انجام نمی دهند و در تلاش هستند که این اراضی را بفروشند یا واگذار کنند و منفعت اقتصادی کسب کنند.
وی ادامه داد: در حالیکه صیادان هرمزگانی که چندین نسل سابقه فعالیت دارند، از صدور مجوزهای سرمایه گذاری و صیادی محروم هستند. گاهی اوقات حتی از استان های همجوار هم برای صید وارد هرمزگان می شوند اما بنا به دلایلی صدور مجوز صید برای صیادان هرمزگان با چالش روبرو است.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، با بیان این نکته که کشاورزان استان هرمزگان در فروش محصولات به چالش روبرو هستند، عنوان کرد: با توجه به این نکته که کشاورزان هرمزگانی به بازارهای کشوری و جهانی دسترسی مستقیم ندارد و شبکه دلالان نیز به صورت گسترده فعالیت می کند، کشاورزان همواره با چالش در فروش و ضرر روبرو هستند.
حجت الاسلام والمسلمین عبادی زاده، با اشاره به اهمیت رعایت الگوی کشت، اظهار کرد: امیدوارم اصلاح الگوی کشت برای تقویت اقتصاد خانوار هرمزگان در دستور کار باشد.
وی گفت: در غرب استان هرمزگان بیش از چندین هزار آب انبار وجود دارد که آب شرب مورد نیاز مردم در گذشته را تامین می کرد. حالا که تامین آب مردم به صورت لوله کشی انجام می شود این آب انبارها بلااستفاده مانده اند که پیشنهاد می کنم با توجه به اینکه این آب انبارها در فاصله با شهر و روستا قرار دارد، حریم بیشتری را برای آن ها در نظر بگیریم تا بتوان آن را احیاء و کشت کرد.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان افزود: پیشنهاد می کنم تفاهم نامه ای میان اوقاف و جهاد کشاورزی برای احیاء این سازه های تاریخی منعقد شود.
پایان خبر ووکس
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "اصلاح الگوی کشت برای تقویت اقتصاد خانوارهای هرمزگانی در دستور کار باشد" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "اصلاح الگوی کشت برای تقویت اقتصاد خانوارهای هرمزگانی در دستور کار باشد"، کلیک کنید.