محتویات جیب استاد مطهری هنگام شهادت چه بود؟

به گزارش خبرگزاری ووکس، شامگاه سه شنبه 11 اردیبهشت، 1358 دکتر مرتضی مطهری در حالی که پس از جلسه ای (آخرین جلسه ی مکتب متاع) 1 از خانه ی دکتر یدالله سحابی (مشاور نخست وزیر) واقع در خیابان فخرآباد خارج می شد توسط یکی از اعضای گروه فرقان مورد سوءقصد قرار گرفت و به شهادت رسید.

محتویات جیب استاد مطهری هنگام شهادت چه بود؟

مجله ی جوانان امروز 5 روز (17 اردیبهشت 58) روز بعد ضمن گزارش جزییات ماجرا حاشیه ای را نیز درباره ی آن منتشر کرد که جالب بود. این مجله نوشت:

پاسداران محتویات جیب آقای مطهری را جمع آوری کردند که عبارت بود از:

کیف بغلی محتوای 13363 ریال پول، 28 پوند انگلیسی، تقویم بزرگ و تقویم کوچک، فیلم و اسلاید، ساعت ژاپنی، ناخن گیر، دسته کلیدی با 11 کلید، دسته چک بانک ملی شعبه قلهک، یک شیشه قرص ویتامین ب، کلید کوک ساعت دیواری، فیش عوارض نوسازی شهرداری که روز قبل پرداخت کرده بود، فاکتوری مربوط به دبستان نیکان، نامه ای برای محمد مطهری به امضای: دوستدار علی، دو نامه هوایی، رسید خیریه ثامن الحجج حسینیه همدانیها، رسید 3 فقره قبض به امضای روح الله موسوی (معلوم نیست مربوط به حضرت آیت الله خمینی رهبر انقلاب اسلامی ایران است یا شخصی دیگر)، صورت 44 فقره سند از مشهد جاده سنتو چهل کیلومتری مشهد، گزارش خلاصه شده از بخش اقتصاد اسلام، نامه دانشکده ادبیات و علوم انسانی، رشد انسان در مارکسیسم و اسلام، نامه بنیاد مستضعفین، نامه به مهندس بازرگان (نخست وزیر) به امضای حسین انصاری، چهار عکس رنگی که یکی از آن ها از خودش، یکی از آیت الله منتظری و 2 نفر دیگر، مقداری کاغذ سفید، انگشتری عقیق، چک برگشتی از بانک عمران به مبلغ بیست و شش هزار تومان.

محتویات جیب استاد مطهری هنگام شهادت چه بود؟

پی نوشت:

جمعیت متاع مخفف «مکتب تربیتی اجتماعی عملی» است؛ جمعیتی که فعالیت غیرعلنی داشت و برای مسایل اجتماعی تشکیل شده بود و شکل سیاسی نداشت؛ بااین حال رنگ ورویی مذهبی داشت. از اعضای این گروه می توان به مهدی بازرگان، یدالله سحابی، عزت الله سحابی، ابراهیم یزدی، مرتضی مطهری، غلامرضا سعیدی، احمد آرام، مهدی حایری یزدی، علی ترخانی، مصطفی کتیرایی و عباس تاج اشاره کرد. ازجمله کارهای بی سروصدای این جمعیت بنیادگذاری موسسه هایی مانند شرکت سهامی انتشار، شرکت قلم، انجمن اسلامی مهندسان، انجمن اسلامی پزشکان و انجمن اسلامی معلمین بود. این جمعیت از سال1331 تا 1356 و اوایل 1357 که فعالیت های سیاسی اوج گرفته بود، به صورت مرتب به تشکیل جلسه می پرداخت؛ تا اینکه به دلیل نبود فرصت کافی رفته رفته این جلسه ها متوقف شدند. پس از انقلاب نخستین جلسه این جمعیت در 11 اردیبهشت 1358 در خانه دکتر عزت الله سحابی برگزار شد – شرق 12 آذر 1380

25957

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "محتویات جیب استاد مطهری هنگام شهادت چه بود؟" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "محتویات جیب استاد مطهری هنگام شهادت چه بود؟"، کلیک کنید.